Лазерна епилация в Борекс

Пробиване на уши

Пробиване на уши със система STUDEX

Пробиване на уши с Studex – популярна система за поставяне на обеци, която се използва в процедурите за пробиване на ушите. Тя предлага безопасно и хигиенично поставяне на обеци, като използва специални инструменти и обеци, които са предварително стерилизирани.

Studex системата включва прободна пистолетка, която прави бърз и безболезнен прокол в ухото, докато същевременно поставя обеците. Това помага да се намали риска от инфекции и да се осигури по-бързо заздравяване на ухото след процедурата. Studex системата е широко използвана в салони за красота и ювелирни магазини.

Пробиването на уши при бебета може да бъде малко болезнено, но обикновено е краткотрайно и добре поносимо. Болката може да се усети при пробиването на кожата и преминаването на обеците през ушното месце. Специалистите в медико-козметичен център Борекс ще извършат процедурата с грижа и внимание. Преди процедурата може да се използва анестетичен крем или лед, за да се намали дискомфортът. След процедурата, бебето може да изпита лека чувствителност или дразнене в ушите, което обикновено отминава бързо. Важно е да се следват инструкциите за грижа след пробиването, за да се предотвратят инфекции и да се осигури правилното заздравяване на ушите.

Обеците на Studex са различни по дизайн и материал. Те могат да бъдат изработени от стомана, титаний или злато и могат да имат различни форми и украси. Някои от обеците на Studex са с кристали или перли, докато други са по-простички и класически.

Цени за пробиване на уши

Пробиване на уши  69.00 лв.
Обеци  20.00-30.00 лв.
0
    0
    Поръчка
    Your cart is emptyКъм пакетите

    Your Shopping cart

    Close