Лазерна епилация в Борекс

Мезотерапии

Мезотерапия

Мезотерапия с дермапен е микроиглена неаблативна подмладяваща терапия, която стимулира производството на колаген по един естествен физиологичен метод. Чрез микроубожданията на повърхността на кожата с мезопен се предизвиква освобождаването на растежни фактори. Те стимулират производството на нов колаген и еластин и подобряват проникването на активните серуми в кожата.

Мезотерапията е процедура, която се използва за подобряване на кожата и решаване на различни проблеми. При нея се внасят малки дози от активни съставки в кожата чрез инжекции или други методи. Тези активни съставки могат да включват витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина.

Мезотерапията има няколко цели и ползи. Тя може да хидратира кожата, стимулира производството на колаген и еластин, подобрява тонуса и еластичността на кожата, намалява бръчките и пигментациите, укрепва косата и предотвратява загубата й.

Мезотерапията обикновено се извършва в серия от сесии, за да се постигнат най-добрите резултати. Резултатите могат да бъдат видими след няколко сесии и продължават да се подобряват с времето. Важно е да спазвате инструкциите на специалиста и да поддържате правилна грижа за кожата след процедурата, за да запазите постигнатите резултати.

Индикации:

Anti-aging

 • Стяга отпуснатата кожа.
 • Подобрява качеството и текстурата на кожата чрез уплътняване на епидермиса.
 • Изглажда фините линии и бръчки.
 • Намалява видимостта на широките пори.

Пигментация

 • Изсветлява пигментните петна.

Апаратна безиглена мезотерапия

Fusion Mesotherapy е нова концепция в естетичната медицина, нов подход в мезотерапевтичното лечение и процедури, основано на най-съвременните уреди и висок фармацевтичен клас продукти. Fusion Mesotherapy предлага продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопастност на клиентите.

Fusion Mesotherapy XPERT е ексклузивно устройство за безиглена мезотерапия, което предлага всички предимства на неинвазивното и безболезнено подмладяване на кожата. Fusion Mesotherapy XPERT е устройство за електропорация при използване на високо напрежение и фотостимулация. То усилва проникването на активни съставки в кожата. Специфичното пулсиращо високо напрежение води до клетъчна електропорация, което преструктурира пропускливостта на кожата и отваря клетъчните пори. То стимулира отварянето на белтъчните канали върху клетъчните мембрани, което позволява на веществата да достигнат сърцевината на клетките. Продуктите достигат дълбокия епидермис по време на третиране.

Как действа безиглената мезотерапия?

Роговият слой е главната бариера за проникването на активни съставки, които се съдържат в локалните фармацевтични и лечебно-козметични средства. Електропорацията създава микроканали в кожата и клетките, които позволяват всяко вещество да бъде приложено върху повърхността на кожата /т.н. локално приложение/, за да бъде абсорбирано от кожата и вътре в клетките. Електропорацията не е електрофореза или йонофереза. Тя се състои от емисия на електромагнитно поле или импулсен ток със специфични параметри към отворени канали и аквапорини на клетъчните мембрани, които улесняват трансфера на лечебни вещества.

Основни показания за прилагане на безиглена мезотерапия

Стареене на кожата:

 • възстановяване на стегнатия вид и еластичност на кожата;
 • изглаждане на бръчки, линии и гънки като алтернатива на дермалните филъри / подобрява естествения синтез на колаген, еластин и други компоненти на дермалната матрица/;
 • неутрализиране на свободните радикали и на процесите на стареене;
 • дълбоко овлажняване;

При акне, разширени пори и текстура на кожата: позволява да се намали размера на порите чрез увеличено производство на колаген около тях / което помага за свиването на порите/ и поради увеличеното производство на еластин. При комбинацията с F-ACN или пилинги резултатите от лечението са по-добри, а кожата по-пречистена;

При хиперпигментация намаляване на старческите петна, хиперпигментация, мелазма и изсветляване на тена на кожата като цяло с F-Radiance или F-Vitamin-C.

Не се изискват предпазни мерки след безиглената мезотерапия. Единствено се препоръчва използването на слънцезащитен продукт, когато терапията е проведена в комбинация с пилинги. В зависимост от първоначалното състояние на кожата и очакваните резултати, процедурите могат да бъдат повтаряни неограничено, макар че курс от 5 до 10 сесии е напълно достатъчен.

 

Цени за иглена мезотерапия

Лице 250.00 лв.
Лице и шия 300.00 лв.
Лице, шия и деколте 350.00 лв.
Зона тяло А4 формат 250.00 лв.

Цени за химичен пилинг и мезотерапия

Лице 280.00 лв.
Лице и шия 330.00 лв.
Лице, шия и деколте 400.00 лв.
Зона тяло А4 формат 300.00 лв.

Цени за безиглена мезотерапия Fusion

Лице или зона тяло  130.00-150.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close