Лазерна епилация в Борекс

Електроепилация

Електроепилация

Електроепилацията (електролиза) е метод за трайно премахване на всякакъв тип косми, независимо от тяхната пигментация – черни или руси, бели, тънки или дебели. Електроепилацията е метод за премахване на нежеланите косми от тялото чрез приложение на електрически ток в корените на косъма. Това причинява унищожаване на фоликулите и предотвратява повторното им растеж.

Въпреки че процесът е малко бавен, той е предпочитан от много мъже и жени, заради високата му ефективност. От медико-козметични салони Борекс препоръчваме лазерната епилация при тъмни и цветни косми да бъде извършена с диодни или александритни лазери , за безцветните косми остава методът електроепилация.

Дори и в наши дни електроепилацията остава единствения метод за трайно премахване на бели и руси косми!

Какво представлява методът?

Много фина метална сонда (игла) прониква в паралелна позиция във всеки фоликул, като през него се прокарва регулиран нискочестотен ток, който поврежда трайно структурата на косъма. Това положение се задържа няколко секунди, като преди изваждането на иглата се спира притокът на ток. Иглите, с които се извършва процедурата, са стерилни и за еднократна употреба.

Епилацията с електролиза дава трайни резултати, тъй като нискочестотният ток унищожава корена на косъма. След извършването на тази процедура коренът на косъма се отстранява много лесно и това е 100% гаранция, че косменият фоликул е трайно увреден. По време на епилация може да се появи зачервяване и леко подуване на порите, което ще преминава в рамките на два дни. На следващия ден могат да се наблюдават фини корички, като от обождане. За третираният участък се използват успокояващи, емулгиращи кремове и слънцезащитен крем 50+ фактор.

Времето за обработване на една зона зависи от гъстотата на окосмяването и чувствителността на кожата и индивида. Нужно е космите ,които ще се третират да не бъдат отскубани преди процедурата,може да са подстригани, леко наболи и видими.

Цена за електроепилация

5 мин. – 30.00 лв.

0
    0
    Поръчка
    Your cart is emptyКъм пакетите

    Your Shopping cart

    Close