Лазерна епилация в Борекс

Апаратно почистване и подмладяване с 3 Face

Апаратно почистване и подмладяване с 3 Face

Терапия на лице и тяло 3 Face: Високо – технологична комбинирана система

Апаратно почистване и подмладяване с 3 Face е система за терапия на лице и тяло 3 Face, която представлява уникален комплект от грижи за лицето и тялото включващ:

 • Високоефективна система за микродермоабразио.

Микродермабразио е процедура за ексфолиация на кожата, която се извършва с помощта на специална апаратура. При тази процедура, малки кристали или диамантени глави се нанасят върху кожата и се използват за отстраняване на мъртвите клетки и повърхностния слой на кожата. Това помага за стимулиране на клетъчното обновяване, подобрява текстурата и тонуса на кожата, намалява видимостта на бръчките, пигментациите и акнето. Процедурата е обикновено безболезнена и не изисква дълго възстановяване. Все пак, след нея може да се появи леко зачервяване или чувствителност на кожата, които обикновено отминават бързо.

 • HBLM / широковълново светлинно излъчване / – система за светлинна терапия.

Светлина има няколко положителни въздействия върху кожата. Тя стимулира производството на колаген, което подобрява еластичността и тонуса на кожата. Също така, инфрачервената светлина помага за увеличаване на кръвообращението и доставката на хранителни вещества към клетките на кожата, което подпомага регенерацията и възстановяването й. Освен това, инфрачервената светлина има антиинфламаторни свойства и може да помогне при облекчаване на воспаления и раздразнения на кожата.

 • Компютъризирана масажна мембрана.

Този масаж стимулира кръвообращението и метаболизма в кожата, което може да подобри хранителния обмен и изхвърлянето на токсини. Това може да доведе до по-добра хидратация, повишена еластичност и тонус на кожата, намалени бръчки и пигментни петна. Освен това, инфрачервената светлина може да помогне за успокояване на възпаленията и ускоряване на процеса на заздравяване на кожата.

Съгласувано с СЕ / Европейски сертификати /

Високо технологичната система, заложена в 3 FACE ™ дава възможност с трите части на апарата да се извършват различни процедури за въздействие върху кожни проблеми.

Цена за апаратно почистване и подмладяване с 3 Face

160.00 лв.

0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close