Лазерна епилация в Борекс

Премахване на капиляри лице и тяло

Лазерно премахване на капиляри лице и тяло

За лазерно премахване на капиляри лице и тяло на спуканите капиляри, паяжиновидните кръвонисни съдове по краката,капилярните звезди по лицето и чериангиомите по тялото в Медико-козметичните салони Борекс се използва лазерна терапия с Nd:YAG (1064 nm) лазера. Процедурата е бърза безболезнена. Излъчването при този вид лазери позволява висока ефективност на процедурата. При лазерното третиране на неестетични кръвоносни съдове с Nd:YAG лазер се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, която предизвиква коагулация на кръвта и своебразно „заваряване“ на стените на нежелания кръвоносен съд, което води до неговото унищожаване. Кръвният поток респективно се пренасочва към вени, разположени по-дълбоко под повърхността на кожата.

Лазерното премахване на капиляри и повърхностни кръвоносни съдове за разлика от традиционните методи използвани досега, протича без усложнения и увреждане целостта на кожата.Лазерът прониква в кожата и унищожава капилярите, без да поврежда околните тъкани.

Болезненоли е лазерно премахване на капиляри лице и тяло?

Процедурата е бърза и безболезнена. По време на третирането се използва охлаждане с ледени пачове (сух лед), което терморелаксира обработваната зона и свива нервните окончания. По този начин се обезболява третираната зона.

Колко процедури са нужни ?

Често нежеланите капиляри изчезват от еднократно третиране. Повторение на процедурата се налага при зони с множество нагъсто разположени капиляри, като за повторна процедура е нужно да минат 3-4 седмици от последното третиране.

Изисквания преди извършване на процедурата:

 • Да няма активни инфекции или възпаления в областта, която ще бъде третирана
 • Да няма активна херпес инфекция
 • Да няма открити рани или наранявания в областта
 • Да не е бременна или кърми

Препоръки след процедура:

След лазерна процедура за премахване на капиляри, е важно да се спазват някои грижи за зоната, за да се осигури бързо и безпроблемно възстановяване.

 1. Охлаждане: Използвайте охлаждащ гел или ледени компреси, за да намалите възпалението и отоките на третираната зона.
 2. Избягвайте слънцето: Защитавайте третираната зона от пряка слънчева светлина, тъй като кожата може да бъде по-чувствителна след процедурата. Използвайте слънцезащитен крем с висок фактор SPF.
 3. Избягвайте горещи бани и сауни: В следващите няколко дни след процедурата избягвайте горещи бани, душове или посещения на сауни, които могат да раздразнят кожата.
 4. Избягвайте упражненията и физическите активности: В рамките на 24-48 часа след процедурата, избягвайте интензивни упражнения и физически активности, които могат да предизвикат излишно потене и раздразнение на кожата.
 5. Използвайте успокояващи продукти: Можете да приложите леки кремове или гелове с успокояващи свойства върху третираната зона, за да помогнете на кожата да се възстанови по-бързо.

 

Цени за лазерно премахване на капиляри лице и тяло

Единични хемангиоми,чери ангиоми

50.00 лв/бр.

(при множество образувания 20% отстъпка)

Капилярни мрежи, капилярна звезда по лицето 50.00 -300.00 лв.
Множество капилярни мрежи по долен крайник 100.00 – 500.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close