Лазерна епилация в Борекс

Лазерно подмладяване (rejuvenaiting)

Лазерно подмладяване и лазерен лифтинг

Лазерното подмладяване и лазерният лифтинг (rejuvenating) е неоперативна процедура, която въздейства на дълбокият слой на кожата-дермата.Контролираното и неагресивно нагряване на обработваната зона въздейства на фибробластите и ги стимулира да образуват нови колагенови и еластинови влакна. В медико-козметични центрове Борекс използваме за тази цел двата най-ефективни лазера 585 nm Nlite laser- жълта светлина и 1042 nm Nd:YAG laser DEKA MOTUS. Лазерната процедура стимулира процеса на собственото възпроизводство на колаген (колагеноза) в дермата. Eдинственият дермален абсорбиращ хромофор за 585nm и 1042nm светлина е хемоглобина в кръвоностните съдове, като по този начин оптическата енергия се разпространява по контролиран начин.

Ефектът се дължи на специфичното поглъщане на светлина от кръвоностните съдове на горния дермален васкулярен нервен сноп, което води до освобождаване на възбуждащи елементи – ендотелни клетки, преминаващи през стените на кръвоностните съдове в междинната тъкан последвано от стимулирана фиброзарядна дейност. Фиброзарядите активират механизмите за възобновяване на тъканта, които включват ново засилено производство на проколаген от 3-ти тип. Този вид колаген участва в изграждането на новата и нежната тъкан на човешкото тяло. При образуването на нежна тъкан се произвеждат специфични колагенни метаболити.Установено е, че една процедура с лазер предизвиква увеличаване на производство на проколаген с 84%, в сравнение с нетретирана зона.

Предимствата на лазерния лифтинг са:

 • Процедурата стимулира по естествен път производството на нови кожни клетки.
 • Не се използват игли и пробождания.
 • Безболезнено е.
 • Няма възтановителен период.
 • Процедурата е бърза отнема около 30-40 минути и след нея може да се завърнете в нормалното си ежедневие.
 • Козата се заглажда като се подобрява еластичността и тонуса и.

Ефектът на лазерният лифтинг е цялостно повдигане на тъканите и лицевия контър. Процедурата е много подходяща: при разширени пори,финни линии и бръчки и други белези. Могат да се обработват назолабиалните бръчки,периорбиталните бръчки, гневната и другите бръчки на челото,също зоната на шията и деколтето. Процедурата помага и за успокояването на зачервяванията по кожата и потушава локалните възпаления. Подобрява се цялостният релеф и се избистря цвета на кожата.Лазерният лифтинг може да се съчетава успешно с други козметични процедури като: почистване на лице,мезотерапии,химични пилинги. В медико-козметични центрове Борекс препоръчваме лазерният лифтинг да бъде съчетан в програма с тези процедури за максимална ефективност. Терапията е подходяща за мъже и жени като препоръчваме да се прилага при появата на първите бръчки. Разбира се може да се прилага и при по зрели кожи. Методът гарантира максимално естествени резултати и е особенно подходящ за мъже и жени, които имат противопоказания или не желаят да си поставят филъри,ботокс,мезоконци и др.

Кога се вижда ефекта от процедурата: Лазерно подмладяване и лазерен лифтинг

Ефектът от първата терапията се вижада веднага и се запазва около две седмици. Естествените процеси на производство на нови кожни клетки изискват приблизително месец за да се види осезаемо подмладяване на лицето. За оптимални резултати се препоръчва курс от 4-6 терапии веднъж месечно. За да се задържи резултатът за 18 месеца. За да се задържи оптималнич резултат е добре да се прилага лазерен лифтинг веднъж годишно.

Препоръки преди процедурата:

Лазерната процедура трябва да бъде приложена върху добре почистена кожа, за да могат да бъдат усвоени лазерните лъчи в дълбочина, за тази цел препоръчваме в предходна процедура да бъде направено почистване на лицето или пилинг.

Изисквания след процедурата:

След лазерното третиране кожата е леко зачервена и се усеща загрята.Задължително е ползването на фотопротективен крем със SPF 50+ за следващата една седмица. Препоръчваме ползването на богати на активни по съставки хидратиращи и серуми и кремове,които да подпомагат храненето на кожата и ефективността на лазерната процедура. Може да използвате декоративна козметика ,веднага след процедурата.

Цени за лазерно подмладяване и лазерен лифтинг

1 процедура за цяло лице 300.00 лв.
Пакет 4 процедури цяло лице 1000.00 лв.
1 процедура за шия 200.00 лв.
1 процедура за  деколте 250.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close