Електроепилация

Електроепилация

ЕлектроепилацияЕлектроепилацията с игличка е  метод за трайно премахване на всякакъв тип косми, независимо от тяхната пигментация – черни или руси, бели, тънки или дебели. Въпреки че процесът е малко бавен, той е предпочитан от много мъже и жени.

Дори и в наши дни електроепилацията остава единствения метод за трайно премахване на бели и руси косми!

Какво представлява методът?

Много фина метална сонда (игла) прониква в паралелна позиция във всеки фоликул, като през него се прокарва регулиран нискочестотен ток, който поврежда трайно структурата на косъма. Това положение се задържа няколко секунди, като преди изваждането на иглата се спира притокът на ток. Иглите, с които се извършва процедурата, са стерилни и за еднократна употреба.

Епилацията с електролиза дава трайни резултати, тъй като нискочестотният ток унищожава корена на косъма. След извършването на тази процедура коренът на косъма се отстранява много лесно и това е 100% гаранция, че косменият фоликул е трайно увреден. По време на епилация може да се появи зачервяване и леко подуване на порите, което ще преминава в рамките на два дни. На следващия ден могат да се наблюдават фини корички, като от обождане. За третираният участък се използват успокояващи, емулгиращи кремове и слънцезащитен крем 50+ фактор.

Последвайте ни във Facebook!

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!