Лазерна епилация в Борекс

Електромагнитна стимулация на мускулатурата Magshape

Електромагнитна стимулация за изграждане на мускулатура и горене на мазнини MAGSHAPE

Електромагнитна стимулация с MAGSHAPE използва високо-енергийно фокусно електромагнитно поле , като стимулира моторните неврони на мускулатурата. Иновативна технология е наречена HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic). HIFEM е революционен метод за стягане и укрепване на мускулите, който предлага бързи и ефективни резултати. В кратката 30 минутна терапевтична сесия апаратът предизвиква над 20000 дълбоки мускулни контракции. Технологията използва силни електромагнитни импулси, които проникват дълбоко в мускулите и ги стимулират да се свиват и релаксират интензивно.Този интензитет не може да бъде постигнат чрез физически упражнения.

Това е неинвазивна технология, която стимулира изграждането на мускулатура и едновременно с това изгаря нежеланите мазнини.HIFEM е подходящ за всички, които искат да подобрят физическата си форма, укрепят мускулите си и стегнат тялото си. Независимо дали сте спортист, който търси допълнително предимство, или просто желаете да изглеждате по-добре и да се чувствате по-уверено, HIFEM е идеалното решение за вас. Процедурата е подходяща както за активно спортуващи жени и мъже така и за тези, които нямат достатъчна физическа активност, но желаят да подобрят своя мускулен тонус, да забързат метаболизма и да засилят имунитета си.

Ефекта се вижда още след първата процедура.

Mоже да се извършва интензивна физическа тренировка, като се стимулират мускулите по цялото тяло. Това помага за изграждането на мускулна маса и подобряването на общата физическа форма.

Magshape се използва специално за стимулиране на коремните мускули, което помага за стегнат и плосък корем. Много подходящо е за укрепване на коремната мускулатура след бременост.

HIFEM импулсите могат да бъдат използвани и за масажиране на определени зони от тялото, което помага за релаксация на мускулите и облекчаване на напрежението в гърба или краката.

Зони на третиране с апарата MAGSHAPE:

Електромагнитна стимулация за големи зони- коремната област, седалищни части, бедра Електромагнитна стимулация за малки зони- ръце (бицепс/трицепс), прасци

*Препоръчват се минимум 4-6 процедури на зона, по 2-3 пъти седмично

Цени за електромагнитна стимулация на мускулатурата Magshape

1 процедура за корем, седалище, бедра, с продължителност от 30 мин. 200.00 лв.
Пакет от 4 процедури, с продължителност от 30 мин. всяка 600.00 лв.
Пакет от 6 процедури, с продължителност от 30 мин. всяка 900.00 лв.
1 процедура за бицепс, трицепс, прасец с продължителност от 15 мин. 480.00 лв.
Пакет от 4 процедури, с продължителност от 15 мин. всяка 320.00 лв.
Пакет от 6 процедури, с продължителност от 15 мин. всяка 480.00 лв.
Промо пакет с -50% от 10 процедури, с продължителнст от 30 мин. всяка 750.00 лв.

 

0
    0
    Поръчка
    Your cart is emptyКъм пакетите

    Your Shopping cart

    Close