Лазерна епилация в Борекс

Радиочестотен лифтинг RF

Радиочестотен лифтинг RF Venus Legasy

Радиочестотнияt Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба със стареенето и отпускането на кожа /лице, шия, тяло/, който използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота /RF/, пулсиращо магнитно поле/PEMF/ и VariPulse технология /VP/ с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Thermal Feedback.

Мултиполярната радиочестота доставя бързо и без болка хомогенна топлина до дълбоките слоеве на тъканите, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. VariPulse технологията, позволява регулярно импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, дрениране и стимулиране на кръвообръщението.

Анцелутнатите терпаии с Venus Legacy могат да бъдат третирани както проблемните зони по тялото, така и лицето и шията. За лице се препоръчват 6 до 8 процедури веднъж седмично, а за тяло – от 8 до 10 процедури, веднъж или два пъти седмично. Третирането на една зона отнема около 30 минути. Без болка или дискомфорт, без странични ефекти и възстановителен период, усеща се затопляне в областта на дадената зона.

Апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура в дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на постоянно високата температура, мембраната на мастната клетка става рехава и през нея преминават аминокиселините, от които се състои тя. По този начин, резултатите са налице още след първата процедура.

Venus Legacy™ e неинвазивен естетичен медицински апарат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото. Legacy™ редуцира целулит, нехирургично оформя контурите на тялото, стяга кожата и намалява бръчките на лицето и шията.

Процедурите с апарата са комфортни, без възстановителен период и безопасно третират всеки тип кожа. Venus Legacy™ е базиран на патентовата (MP)2 технология, в комбинация с иновативната VariPulse™, която подобрява липолизните ефекти на радиочестотата, увеличава кръвообращението и стимулира лимфния дренаж.

Предимства на Радиочестотен лифтинг RF

 • Възстановява отпуснатата кожа на шията и редуцира двойната брадичка, оформяйки контура.
 • Намалява видимите бръчки.
 • Стяга и намалява обема на вътрешната част на ръката.
 • Редуцира подкожната мазнина.
 • Стимулира кръвооросяването на кожата.
 • Стяга и заглажда кожата.
 • Редуцира излишните течности и премахва торбички и кръгове около очите.
 • Омекотява линиите и бръчките около устата.
 • Контурира, стяга и намалява коремната обиколка. Особено подходящо е след раждане за събиране на отпуснатата кожа на корема.
 • Редуцира целулита.
 • Повдига седалището.

 

Цени за радиочестотен лифтинг RF

1 процедура на зона А4 формат с продължителност от 30 мин. 120.00 лв.
4 процедури, с продължителност от 30 мин. всяка 480.00 лв.
4 процедури, с продължителност от 45 мин. всяка 720.00 лв.
4 процедури, с продължителност от 60 мин. всяка 960.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close