Лазерна епилация в Борекс

Масажно андулационно легло

Масажно андулационно легло

Андулацията е метод,който оказва специално влияние върху текущото състояние на съдовете, като стимулира техните свойства. Той затваря малки източници на кървене и елиминира недостатъчния приток на кръв, кръвообращението и лимфната система се стимулират интензивно. Андулацията също така гарантира по-добро снабдяване на тялото с кислород и хранителни вещества, съответно елиминиране на токсични вещества и метаболити.

Положителните ефекти върху вегетативната нервна система са особено впечатляващи. Андулационната терапия позволява и появата на т.нар стохастични резонансни явления в ендотела, които могат да доведат до необходимите съдови промени по време на лечението. Андулационната терапия действа директно върху причините за заболяването, така че не само лекува симптомите. Андулационната терапия активира собствената способност на тялото да се самолекува. Този биофизичен метод на лечение може да се използва от хора от всички възрасти и няма странични ефекти. Има както превантивни, така и поддържащи ефекти, както и терапевтичен ефект върху съществуващи заболявания. Андулационната терапия не само е насочена към специална система от органи, но еднакво положително влияе върху всички функции на тялото.

За какво е подходяща андулационната терапия?

Андулационното легло е специално устройство, което се използва за терапия и рехабилитация. То работи чрез вибрации и движения, които се предават на тялото на потребителя. Андулационното легло може да има положително въздействие върху различни аспекти на здравето, като:

 • Разтоварване на мускулите и ставите
 • Подобряване на кръвообращението и лимфния поток
 • Увеличаване на гъвкавостта и подобряване на координацията
 • Намаляване на болката и стреса
 • Подобряване на съня и релаксацията

Има ли странични ефекти?

Андулационната терапия действа директно върху причините за заболяването, така че не само лекува симптомите. Андулационната терапия активира собствената способност на тялото да се самолекува. Този биофизичен метод на лечение може да се използва от хора от всички възрасти и няма странични ефекти. Има както превантивни, така и поддържащи ефекти, както и терапевтичен ефект върху съществуващи заболявания. Андулационната терапия не само е насочена към специална система от органи, но еднакво положително влияе върху всички функции на тялото.

 

Цени за масажно андулационно легло на бул. България 88

Програма, с продължителност 15 мин. 30.00 лв.
Програма, с продължителност 30 мин. 50.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close