Лазерна епилация в Борекс

Апаратен лимфодрениращ масаж LPG

Апаратен лимфодрениращ масаж LPG

Лимфодрениращ стягащ и контуриращ масаж с LPG CELLU M6

Масажът правен с помощта на френския апарат CELLU M6 INTEGRAL на фирмата LPG и постигнал до сега най-добрите резултати в борбата с целулита. Методът Ендермология „от френски – през кожата“ на френския апарат CELLU M6 INTEGRAL на фирмата LPG се състои в използване на вакуум и механични, роботизирани въртящи се ролери, които разтягат и омачкват съединителната тъкан. Предизвиква се липолиза: отделяне на мазнини, засилва се кръвообращението, повишава производстввото на колаген и еластин в кожата. Засилва пречистването на токсините от тялото, като подобрява нормалния процес за изхвърляне на излишните мазнини. Повишава синтеза на колаген и еластин в кожата. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че процедурата да бъде безболезнена, изключително приятна и релаксираща, адаптирана към индивидуалната чувствителност на всеки.

Ефект от масажа:

 • Засилване на кръво-и лимфообръщението
 • Оттичане на задържаните течностите
 • Оформяне и стягане на тялото
 • Редуциране на финните линии и бръчките при работа на лицето
 • Намаляване на целулита и заглаждане на кожата
 • Подобряване на тонуса и еластичността на кожата
 • Подобряване на метаболизма

Комбиниране на лимфо-дрениращия масаж с други процедури:

В зависимост от вида на целулита , локализацията на мастните натрупвания, възрастови промени по кожата,задържане на течности и други индивидуални особенности, LPG масажът може да се комбинира с други процедури. За стягане на много отпусната кожа е подходящо да се комбинира с радиочестотни процедури Venus Legasy. При слаба мускулатура е добре да се активизира зоната с електромагнитна стимулация MAGSHAPE. При обработване на лицето е подходящо след процедурата да се направи хидратираща терапия.

 • Времетраене – 35 мин.
 • Сезон – без ограничения
 • Усещане – релаксиращ вибрационен масаж и вакуумно засмукване .
 • Брой процедури- 2-3 седмично, при стартираща програма, като се препоръчва начален
  курс от 10-20 процедури.
  Поддържаща процедура – 1-2 месечно.
 • Процедурите се правят с индивидуално трико, което се закупува на място.

Масажът правен с помощта на френския апарат CELLU M6 INTEGRAL на фирмата LPG и постигнал до сега най-добрите резултати в борбата с целулита, вече бележи успехи и в борбата с венозната недостатъчност. Лимфният и венозен застой обикновено се обуславя генетично и причинява възпаления на вените на долните крайници, а в по-тежката фаза и тромбофлебит, когато образуваните съсиреци /тромби/ могат да причинят при откъсването си от местата с възпаления запушвания на важни за живота кръвоносни съдове.Лимфна недостатъчност може да се получи и след травми и сраствания в дълбоката дерма на долните крайници.
Този масаж, наречен още Флебология се използва успешно като неинвазивна терапия за лечение на венозната недостатъчност при долните крайници или така наречените разширени вени, Апаратът може да обработи посредством въртящи ролери и вакуум всеки сантиметър от засегнатата повърхност на долните крайници. Получаващият се по този начин лимфодрениращ масаж засилва циркулацията на лимфата и венозната кръв, като се постига премахване на събралото се прекомерно голямо количество лимфа и венозна кръв и от там намалява риска от възпаление на тези места.

Цени за Апаратен лимфодрениращ масаж LPG Cellu M6 Integral /ул.Черни Лом 4 /

1 процедура за тяло, с продължителност от 35 мин. 90.00 лв.
Пакет от 5 процедури : 425.00 лв.
Пакет от 10 процедури: 700.00 лв.
1 процедура за лице, с продължителност от 30 мин. 80.00 лв.
5 процедури 350.00 лв.
10 процедури 600.00 лв.

Цени за Апаратен лимфодрениращ масаж LPG Cellu M6 /бул. България 88/

1 процедура за тяло, с продължителност от 35 мин. 80.00 лв.
5 процедури 350.00 лв.
10 процедури 600.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close