Антицелулитна терапия и радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Антицелулитна терапия и радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Изящен силует с Venus Legacy

Антицелулитна терапия и радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

 

Антицелулитна терапия и радиочестотен лифтинг с Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа /лице, шия, тяло/, който използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота /RF/, пулсиращо магнитно поле/PEMF/ и VariPulse технология /VP/ с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Thermal Feedback.

Мултиполярната радиочестота доставя бързо и без болка хомогенна топлина до дълбоките слоеве на тъканите, стимулирайки производството на колаген и  еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. VariPulse технологията, позволява регулярно импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, дрениране и стимулиране на кръвообръщението.

Анцелутнатите терпаии с Venus Legacy могат да бъдат третирани както проблемните зони по тялото, така  и лицето и шията. За лице се препоръчват 6 до 8 процедури веднъж седмично, а за тяло – от 8 до 10 процедури, веднъж или два пъти седмично. Третирането на една зона отнема около 30 минути. Без болка или дискомфорт, без странични ефекти и възстановителен период, усеща се затопляне в областта на дадената зона.

Апаратът загрява в дълбочина  и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура в дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на постоянно високата температура, мембраната на мастната клетка става рехава и през нея преминават аминокиселините, от които се състои тя. По този начин, резултатите са налице още след първата процедура.

Редуцира излишните течности и премахва торбички и кръгове около очите.

Омекотява линиите и бръчките около устата.

Контурира, стяга и намалява коремната обиколка.

Редуцира целулита.

Повдига седалището.

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy- Антицелулитна терапия 6

Възстановява отпуснатата кожа на шията и редуцира двойната брадичка, оформяйки контура.

Намалява видимите бръчки.

Стяга и намалява обема на вътрешната част на ръката.

Редуцира подкожната мазнина.

Стимулира циркулацията на кожата.

Стяга и заглажда кожата.

Повече информация и актуални промоции, можете да намерите в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Borex.Beauty.Club

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!