Център за лазерна епилация Борекс

Абонамент за новини

Съгласявам се подадените лични данни да бъдат обработени за целите на маркетинга на Борекс
Ако желаете да получавате по e-mail нашите актуални новини и промоции, можете да се абонирате.
Оценете
(0 гласа)

МЕЗОТЕРАПИИ С ДЕРМАРОЛЕР

Микроиглената мезотерапия е неаблативна подмладяваща терапия, която стимулира производството на колаген по един сравнително физиологичен метод. Чрез микроубожданията на повърхността на кожата с дермаролера се предизвиква освобождаването на растежни фактори. Те стимулират производството на нов колаген и еластин и подобряват проникването на активните серуми в кожата.

Индикации:

   Anti-aging

   - Стяга отпуснатата кожа.

   - Подобрява качеството  и текстурата на кожата чрез сгъстяване на епидермиса.

   - Изглажда фините линии и бръчки.

   - Намалява видимостта на широките пори.

   Пигментация

   - Изсветлява пигментните петна.

 

Безиглена мезотерапия с Fusion Mesotherapy

Fusion Mesotherapy е нова концепция в естетичната медицина, нов  подход в мезотерапевтичното лечение и процедури, основано на най-съвременните уреди и висок фармацевтичен клас продукти. 

Fusion Mesotherapy предлага продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопастност на клиентите.

                                

  Fusion Mesotherapy XPERT е ексклузивно устройство за безиглена мезотерапия, което предлага всички предимства на неинвазивното и безболезнено подмладяване на кожата. Fusion Mesotherapy XPERT е устройство за електропорация при използване на високо напрежение и фотостимулация. То усилва проникването на активни съставки в кожата. Специфичното пулсиращо високо напрежение води до клетъчна електропорация, което преструктурира пропускливостта на кожата  и отваря клетъчните пори. То стимулира отварянето на белтъчните канали върху клетъчните мембрани, което позволява на  веществата да достигнат сърцевината на клетките. Продуктите достигат дълбокия  епидермис по време на третиране и до 48 часа след това.

  Клетъчната фотостимулация е много сходна с процеса фотосинтеза. Фотосинтезата е процес, при който растенията произвеждат хлорофил. Хлорофилът е  енергията, която привежда в действие функциита на растенията на клетъчно ниво. Хлорофилът за растенията е това, което е аденозин трифосфатът за човешкото тяло. Нито хлорофилът, нито аденозин трифосфатът могат да се произвеждат без наличието на светлина със специфична дължина на вълните.

 Как действа безиглената мезотерапия?

  Роговият слой е главната бариера за проникването на активни съставки, които се съдържат в локалните фармацевтични и лечебнокозметични средства. Електропорацията създава микроканали в кожата и клетките, които позволяват всяко вещество да бъде приложено  върху повърхността на кожата /т.н. локално приложение/, за да бъде абсорбирано от кожата и вътре в клетките. Електропорацията не е електрофореза или йонофереза. Тя се състои от емисия на електромагнитно поле  или импулсен ток със специфични параметри към отворени канали  и аквапорини на клетъчните мембрани, които  улесняват трансфера на лечебни вещества.

Основни показания за прилагане на безиглена мезотерапия:

Стареене на кожата:

  - възстановяване на стегнатия вид и еластичност на кожата;

  - изглаждане на бръчки, линии и гънки като алтернатива на дермалните филъри / подобрява естествения синтез на колаген, еластин и други компоненти на дермалната матрица/;

  - неутрализиране на  свободните радикали  и на  процесите на стареене;

  - дълбоко овлажняване;

Акне, разширени пори и текстура на кожата:

  - позволява да се намали размера на порите чрез увеличено производство на колаген около тях / което помага за свиването на порите/ и поради увеличеното производство на еластин.  При комбинацията с F-ACN или пилинги  резултатите от лечението са по-добри, а кожата по-пречистена;

Хиперпигментация:

  - Намаляване на старческите петна, хиперпигментация, мелазма и изсветляване на тена на кожата като цяло с  F-Radiance  или  F-Vitamin-C;

Грижа след процедурите:

  Не се изискват предпазни мерки след безигленатамезотерапия. Единствено се препоръчва  използването на слънцезащитен продукт, когато терапията е проведена в комбинация с пилинги. В зависимост от първоначалното сътояние на кожата и очакваните резултати, процедурите могат да бъдат повтаряни неограничено, макар че курс от 5 до 10 сесии е напълно достатъчен.

 

 

 

Още в тази категория: « Лечение на акне Sqoom »

Лазерна епилация в центрове Борекс | Медико-козметична верига © 2012-2018

Всички права запазени! Копирането на информация е забранено!


Facebook Twitter 

Изработка и SEO оптимизация от #TAG Web Studio Ltd.

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Main Menu

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Main Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Inset Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 

Нашия сайт използва бисквитки. С посещението му, Вие се съгласявате с Политика за Защита на личните данни и употребата на бисквитки Вижте повече