Извайване на тялото и стягане на лицевия контур с ICOONE

Извайване на тялото и стягане на лицевия контур с ICOONE

Извайване на тялото и стягане на лицевия контур с ICOONE

Извайване на тялото и стягане на лицевия контур с ICOONE® с най-новият и единствен по рода си апарат, който осигурява ново измерение за красотата на лицето и тялото.
Апаратът е с интегрирана Roboderm технология и стимулира всеки милиметър от кожата. Благодарение на изключителната си патентована система, ICOONE® е единствената технология в света, способна да прилага мулти-микро алвеоларна стимулация на тъканите – 1180 мулти-микро стимулации на квадратен дециметър, което води до невероятни резултати за лицето и за тялото. При това абсолютно безболезнено и безопасно, без зачервявания или синини по кожата, които някои други апарати причиняват.

Процедурата с ICOONE® ефективно намалява фините линии и по-дълбоките бръчки дори в деликатната околоочна зона, моделира лицевия контур, дренира, тонизира и стяга кожата. Резултатът е видимо подмладено лице със свежо младежко излъчване. Терапията за тяло помага за отстраняване на целулита и локализираните мастни натрупвания, стяга отпуснатата тъкан, извайва силуета.

Мулти-микро алвеоларната стимулация нормализира обмяната на течности, активира липолизата (разграждането на мазнините), стимулира фибробластите и производството на колаген и еластин, което води до наистина впечатляващи резултати – стегната, тонизирана и гладка кожа и перфектно изваяно тяло.
Цялостната терапия се състои от Базис програма – около 20 минути, основаваща се на потребностите на кожата като цяло (целулит, оток и др.), след което продължава с 10-минутна Фокус програма, която действа на конкретни несъвършенства (отпусната кожа на вътрешната част на бедрата, ръцете или седалищните части, локализирани мастни натрупвания и др.). Обикновено цялостният терапевтичен цикъл се състои от 10–15 сеанса. Резултатите са видими още след първия сеанс и са с натрупващ се ефект. След приключване на терапевтичния цикъл е необходима една поддържаща терапия веднъж месечно.

Повече информация и актуални промоции, можете да намерите в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Borex.Beauty.Club

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!