Лазерна терапия с N-Lite V – лазер с жълта светлина 585нм

Лазерна терапия с N-Lite V – лазер с жълта светлина 585нм

Лазерна терапия с N-Lite V  – единствено в Борекс. N-LITE V световния лидер в неинвазивните естетични процедури

  • Лазерна терапия с N-Lite V  с лазерът с жълта светлина e най-ефективният начин за борба с акнето, бръчките,   белезите, стриите, капилярите, и много други васкуларни проблеми по кожата
  • Доказано е , че е в пъти по-ефективен от фото и IPL технологиите за подмладяване на застаряващата кожа
  • Предизвиква възобновяване на производството на колаген и еластин в дълбоките слоеве на кожата
  • Нов метод за лечение на акне
  • Заличаване на стрии
  • Заличаване на белези и бръчки
  • Третиране на “кокоши трън”

Единствено в Борекс N-LITE V световния лидер в неинвазивните естетични процедури

Възпроизводство на дермален колаген с Nlite V с късопулсов 585 nm лазер

Nlite V работи, като стимулира  процеса на собственото  възпроизводство на колаген (колагеноза) в дермата. Eдинственият дермален абсорбиращ хромофор за 585nm светлина е оксихемоглобина в кръвоностните съдове, като по този начин оптическата енергия се разпространява по контролиран начин.

nlite-logo

Ефектът се дължи на специфичното поглъщане на светлина от кръвоностните съдове на горния дермален васкулярен нервен сноп, което води до освобождаване на възбуждащи елементи – ендотелни клетки, преминаващи през стените на кръвоностните съдове  в междинната тъкан последвано от стимулирана фиброзарядна дейност. Фиброзарядите активират механизмите за възобновяване на тъканта, които включват ново засилено производство на проколаген от 3-ти тип. Този вид колаген участва в изграждането на новата и нежната тъкан на човешкото тяло. При образуването на нежна тъкан  се произвеждат специфични колагенни метаболити.

Установено е, че една процедура с Nlite V лазер предизвиква увеличаване на производство на проколаген с 84%, в сравнение с нетретирана зона. Повторна процедура след 2 седмици би увеличила производството на проколаген до 148% спрямо нететираната зона.

Изисквания:  Да не се пуши и консумира алкохол 2 часа преди и след процедура!

Кожата да е с максимално естетвен тен!  Поне 10 дни след последното слънцеизлагане, солариум  или  автобронзант!  Необходима е слънцезащите поне  20 дни след третиране.

Противопоказания: активен херпес, бременност, диабет,  авто – имунни заболявания, рак на кожата

Повече информация и актуални промоции, можете да намерите в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Borex.Beauty.Club

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!