Грижа за кожата SQOOM

Грижа за кожата SQOOM

Грижа за кожата SQOOM е новосъздадена концепция, предназначена за подобряване състоянието на чувствителната и проблемна кожа и за облекчаване на болката при някои кожни заболявания.

SQOOM  е дерматологично тестван  и е с научно доказано действие.

Грижа за кожата SQOOM

SQOOM  е новаторска концепция, съставена от действащи в дълбочина гелове и  иновационен уред, спомагащ регенерирането на кожата в дълбочина. Патентованата  Synchron – Technology  въздейства на кожата чрез уникална комбинация от йонофореза с ултразвук и активните съставки на геловете. SQOOM подпомага процеса на регенериране на съединителната тъкан, ефективно подобрява структурата на кожата и облекчава болката. Методът спомага изглаждането на бръчките, намаляването на пигментни петна и следите от стареене.  Балансът  на кожата се възстановява.

Стареенето на кожата се дължи основно на постоянното разграждане на хиалуроновата киселина, която е резервоарът за влага на кожата. Тя стабилизира еластичните и колагеновите влакна и защитава клетките от свободните радикали.  Грижа за кожата SQOOM попълва резервоарите за влага на кожата. И докато конвенционалните козметични продукти  осигуряват само повърхностно овлажняване, SQOOM прониква в дълбочина, без скалпел или игла, по деликатен и съвсем безболезнен начин.

Последвайте ни във Facebook!

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!