Медицинска козметика

Медицинска козметика

Медицинска козметика е дял от Дерматологията, занимаващ се с провеждане на терапевтични процедури за подобряване състоянието и лечението на кожата по неинвазивен и естествен път. Най-често се използва медицинска козметика за процедури при почистване и отстраняване на мъртвите клетки от най-горния епидермален слой, явяващи се най-често като причина за възпаления, гнойни пъпки, кисти, комедони и поява на акне.

Акнето е състояние на кожата, която не успява при 30 процента от хората, да се справя сама с изхвърлянето на отпадните мъртви клетки и секрет от мастните жлези, след като организма навлезе в периода на пубертета, а дори понякога и след това.

Важно е да се разбере, че грижите за кожата трябва да са ежедневни, а не само когато възникнат проблеми да се търси помощ от специалист с добра квалификация и медицинско образование

В медико-козметични центрове Борекс се предлагат разнообразни козметични терапии на водещи производители на първокласни козметични продукти. Терапиите се съобразяват според състоянието и нуждите на кожата.

Медицинска козметика от Борекс

Медицинска козметика

 

Медицинска козметика от Борекс Medik 8

Медицинска козметика

Почистване и козметичен масаж
Успешно лечение на акне и белези от акне
Премахване на кисти, милиуми и фиброми
Премахване на капиляри, пигментации и белези
Ревитализиращи процедури и хидратация
Анти-ейдж терапии, пилинг и лифтинг

Козметинчни процедури с медицинска козметика

Повече информация и актуални промоции, можете да намерите в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Borex.Beauty.Club

Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка
error: Content is protected !!