Лазерна епилация в Борекс

Вибрационна тренировка за стягане на тялото Fitvibe

Вибрационна тренировка за стягане на тялото Fitvibe

FITVIBE тренировки с виброплатформа

Представяме ви FITVIBE – новият революционен уред за фитнес – Вибрационна тренировка за стягане на тялото Fitvibe, който използва метода на нервно-механично възбуждане на мускулите. Този уред, притежаващ знака MDD / Сертификат на ЕС / се основава на един специален метод за тренировка – вибрации, който се базира на международни клинични изследвания и има много широко поле на приложение в областта на здравето, спорта и фитнеса.

Фитвайб тренировката е форма на физическа активност, която комбинира елементи от фитнес, танци и йога. Тя се изпълнява с помощта на специална вибрационна платформа, която помагат за укрепване на мускулите, подобряване на баланса и гъвкавостта.

Той се състои в използването на бързи ритмични вибрации, които предизвикват силни мускулни контракции, тренирайки цялото тяло и по този начин увеличавайки резултатите от всяка тренировка. Уредът намалява времето за престой във фитнес салона. 10 минутна тренировка с FITVIBE се равнява на една нормална програма за фитнес с продължителност 2 часа. В същото време мускулните влакна са натоварени на 100%, за разлика от класическия фитнес, който ги натоварва на 40%.

Резултатите върху цялото тяло са впечатляващи и се проявяват още през първата седмица на използване на уреда: увеличава се мускулната сила и гъвкавост, усъвършенства се формата на тялото и мускулатурата, намалявя се подкожната мастна тъкан на местата с големи натрупвания, премахва се целулита, увеличава се виталността на организма, постига се хормонално равновесие, създава се чувство на телесно и психическо благосъстояние, премахва се стреса и напрежението, повишава се метаболизма и се постига цялостно подмладяване на организма. Всичко това се постига само по пътя на физическите тренировки!

Положителното въздействие на вибро тренировките включва:

 • Подобряване на мускулната сила и издръжливост
 • Увеличаване на гъвкавостта и подобряване на координацията
 • Повишаване на кръвообращението и метаболизма
 • Подобряване на хормоналния дисбаланс
 • Намаляване на мускулната болка и възпаление
 • Подобряване на баланса и стабилността
 • Ускоряване на възстановяването след тренировка или травма

Броят на вибрационни тренировки за стягане на тялото Fitvibe и продължителност:

Броят на тренировките и продължителността им варират в зависимост от индивидуалните цели и физическата подготовка на човека.

Обикновено се препоръчва да се извършват 2-3 тренировки на седмица, като всяка тренировка може да продължи около 30-60 минути.

Важно е да се започне с по-кратки и постепенно да се увеличава интензивността и продължителността на тренировките, в зависимост от тялото и физическата способност на човека.

Цени за вибрационна тренировка за стягане на тялото Fitvibe

1 посещение от 15 мин. 20.00 лв.
1 посещение от 30 мин. 40.00 лв.
Пакет 10 тренировки от по 30 мин. всяка 350.00 лв.
0
  0
  Поръчка
  Your cart is emptyКъм пакетите

  Your Shopping cart

  Close